Clubrecords

welkom op de website van KWZC - Volgende wedstrijd: 15 oktober 400m van Tielt

KWZC steunt Music For Life: 'Swim for Start West-Vlaanderen'
Bericht toegevoegd op 06/11/2016 20:26:01
Koninklijke Waregemse ZwemClub ‘De Waterratten’ steunt Music For Life.

Op zaterdag 17 december vanaf 18u00 organiseert de Koninklijke Waregemse ZwemClub in het zwembad De Treffer voor het goede doel een ‘SWIM FOR START WEST-VLAANDEREN’.

Start West-Vlaanderen is een thuisbegeleidingsdienst voor gezinnen met een persoon met een mentale beperking (www.startwestvlaanderen.be). De thuisbegeleiders gaan bij de gezinnen langs om hen op weg te helpen met allerhande vragen rond hun kind (van baby’s tot volwassenen) met een mentale beperking.
Start West-Vlaanderen is één van de goede doelen van Music For Life.

De zwemavond is bedoeld voor iedereen die 100m kan zwemmen. Hoe meer je zwemt, hoe meer je kan bijdragen aan Start West-Vlaanderen. De zwemmers dragen per honderd gezwommen meter 10 eurocent bij, bovenop de deelnameprijs van € 4 voor wie vooraf inschrijft en € 5 de avond zelf. De toegang is gratis voor publiek en supporters, een vrijwillige bijdrage kan ter plaatse.
De uitdaging voor een groep zwemmers is om 100x100m te zwemmen. Maar we roepen ook zwemmers op die minder zwemmen en ook zo bijdragen aan deze actie.
Bovenal willen we er een gezellige avond van maken.

Info: kwzcswimforstart@gmail.com
Inschrijven: https://goo.gl/IXz8qo